fbpx

Подготви го твојот бизнис за 2024 година преку бизнис менторство

Плус добиј БЕСПЛАТНА менторска сесија!

Дали ти е тешко да ја направиш твојата бизнис идеја реалност или да го прошириш твојот веќе постоечки бизнис? Исполни ги твоите бизнис цели со персонализирано меѓународно и локално бизнис менторство!

Гледаш како други претприемачи успеваат, а ти се чувствуваш заглавено? Дали твојата визија за успешен бизнис е сѐ уште во твојот ум?

Тешка реалност #1

Дали твојата бизнис идеја е се уште во твојата фиока?

Се бориш со комплексноста на претприемништвото и не си целосно сигурен за твојата бизнис визија?

Не си сам! Ајде заедно да ги трансформираме твоите идеи во јасни, акциски планови, надминувајќи ја неизвесноста и претворајќи ги твоите бизнис цели во реалност.

Тешка реалност #2

Имаш страв ти е да инвестираш премногу во твојот бизнис?

Се соочуваш со предизвикот на ограничени средства додека го лансираш твојот стартап бизнис? Тоа е исто како да се движиш низ нов свет без мапа, и со малку ресурси. Во оваа фаза, стратешкото планирање и паметното финансирање се клучни за твојот успех како претприемач.

Тешка реалност #3

Менаџирањето на бизнис може да биде голем товар за тебе

Се чувствуваш преоптоварено од управувањето со твојот веќе постоечки бизнис, балансирајќи го времето, секојдневните задачи и динамиката на твојот тим? Како да ги претвориш овие искушенија во триумфи, насочувајќи го твојот бизнис кон нови нивоа на успех?

Но, има светло на крајот од тунелот!

Плус добиј БЕСПЛАТНА менторска сесија!

Не си сам! Твојот менторски тим е со тебе!

Стратегија #1

Разјасни, дизајнирај и тестирај ја твојата бизнис идеја

Работи со твојот менторски тим за да го разјасниш твоето „ЗОШТО“ и вредностите на кои ќе се заснова твојот бизнис. Дизајнирај и тестирај минимум остварлив производ или услуга, собери вредни повратни информации од клиентите и одлучи кој ќе биде твојот следен стратешки чекор. Откако ќе имаш потврден производ, подготвен си да преминеш на бизнис планирање.

Стратегија #2

Планирај, финансирај и започни го твојот бизнис

Сега кога твојата бизнис идеја е потврдена, развиј акциски бизнис план и детални финансиски проекции заедно со твојот менторски тим. Исто така, истражи ги потенцијалните опции за финансирање во согласност со твоите капитални потреби. Конечно, ќе ги развиеш и маркетинг и оперативниа стратегија што се потребни за да го започнеш вашиот бизнис на цврста основа.

Стратегија #3

Води правилно, управувај разумно и развиј го твојот бизнис

По лансирањето на твојот бизнис, продолжи да се среќаваш со твојот менторски тим за да ги решиш предизвиците со кои се соочуваш и да ги славиш успесите заедно со нив. Ќе работите на градење и усовршување на клучните системи на кои долгорочно ќе работи твојот бизнис: лидерство, менаџмент, брендирање, маркетинг, продажба, испорака, финансии итн. Водете, управувајте и РАСТЕТЕ!

Имаме ограничени места. Аплицирај денес!

Плус добиј БЕСПЛАТНА менторска сесија!

Клиентите за нас

Ивона

GrowBiz Стартап ми помогна да ја структурирам мојата бизнис идеја и да се запознаам со чекорите пред да почнам да ја остварувам.

Елена

GrowBiz Стартап беше клучен за унапредување на мојот бизнис, нудејќи практични маркетинг согледувања, навремени совети кои ни заштедија многу пари и менторство што се приспособи и растеше во вредност.

Енџелина

Од GrowBiz Стартап ни се допадна: Правилна посветеност на семинари. Начинот на кој се развиваа семинарите, каде советите и процесите за тоа како треба да работи бизнисот беа клучните точки. Понуда за советување и по завршување на семинарите.

Ерзен

Безусловна и посветена професионална поддршка!

Геив

Аспектот што најмногу ми се допаѓа беше фактот што менторите ја анализираат моменталната ситуација на стартапот и потоа даваат насоки за целите што ги има бизнисот. Менторите обезбедуваат збир на инструкции како што е материјалот на кој апликантот треба да работи до следната сесија. Оваа домашна задача му помага на претприемачот да ја структурира својата бизнис стратегија така што бизнисот ќе функционира оптимално. Нешто друго од голема вредност беше подготвеноста на менторите да споделат контакти и можности за вмрежување со мене што би можело да биде од клучно значење во иднината на мојот бизнис.

Black Friday Week
Намалени цени до 25%

DISCLAIMER: Пријави се за бизнис менторство до 26 ноември и искористи ги намалените цени. Плус добиј БЕСПЛАТНА менторска сесија. Без никакви очекувања. Нема да ти биде побарано да платиш ништо дури и потоа ако не сакаш да продолжиш понатаму. Одлуката е твоја.

Плус добиј БЕСПЛАТНА менторска сесија!

Сѐ уште не си подготвен/а да аплицираш?
Имаш прашања?

Контактирај нѐ на danail@linkacross.org