fbpx

Започнете и развијте го вашиот бизнис во Македонија

Соработувајте со американски и локален ментор, кои ќе ви помогнат да се движите низ светот на претприемништвото преку персонализирано бизнис менторство.

Како функционира бизнис менторството на GrowBiz Стартап?

Погледнете го ова видео за да ја разберете суштината на нашата програма за бизнис менторство и како истата може да го поттикне вашето претприемачко патување.

Градете врз најдобрите глобални принципи

Во GrowBiz Стартап, ги разбираме уникатните предизвици со кои се соочуваат претприемачите. Нашата сеопфатна програма за тренирање е дизајнирана околу глобалните најдобри практики како Business Model Canvas со цел да ви ги обезбеди потребните јасност, стратегија и поддршка за започнување и развој на вашиот бизнис. Од почетен концепт, сѐ до растечки успех на пазарот, нашиот тим е тука да ве води на секој чекор од патот.

Што велат нашите клиенти?

GrowBiz Стартап ми помогна да ја структурирам мојата бизнис идеја и да се запознаам со неопходните чекори пред да почнам да ја реализирам.

— Ивона

GrowBiz Стартап беше корисен во развојот на мојот бизнис, бидејќи ми понуди функционални маркетиншки согледувања и навремени совети кои ми заштедија многу пари, и менторство што се приспособи и порасна во вредност.

— Елена

Од GrowBiz Стартап ми се допадна посветеноста на тренерот и начинот на кој беа дизајнирани тренерските сесии, бидејќи добив насоки за тоа како треба да функционира бизнисот.

— Енџелина

Подготвени сте за следниот чекор?

Дознајте повеќе за фазите на бизнис менторство кои се насочени кон идните претприемачи и веќепостоечките бизнис сопственици, и како GrowBiz Стартап може да ви помогне во вашите бизнис потреби.

Адреса на канцеларијата

ул. Хелсинки 47A 1-5
Скопје, Македонија
Насоки

Работни часови

Пон – пет : 09:00 – 17:00
Сабота и недела: затворено
Празници: затворено

Контактирајте нè

+389 2 32 20 426
growbiz@linkacross.org

Следете нѐ на социјалните мрежи