fbpx

Ви помагаме да го подигнете вашиот бизнис кон нови нивоа

Ајде заедно да го развиеме вашиот бизнис

Ако веќе сте го започнале вашиот бизнис, опслужувате клиенти и сте во фаза на „раст“ или се соочувате со различни бизнис предизвици, тогаш менторскиот тим на GrowBiz прво ќе ви помогне да го мапирате вашиот постоечки бизнис модел. Потоа, тие ќе ви помогнат да ги евалуирате различните системи на вашиот бизнис (покривајќи го маркетингот, операциите и финансиите), како и вашето сопствено лидерство.

Пазарни сегменти

Вредност на понудата

Канали

Односи со клиенти

Извори на приходи

Клучни ресурси

Клучни активности

Клучни партнери

Структура на трошоци

Фаза 3: Водете, управувајте, растете

$

Рафинирајте го вашиот бизнис модел

Започнете со мапирање на вашиот моментален бизнис модел за да ги идентификувате областите за раст и подобрување. Оваа фаза се фокусира на повторно оценување на вредноста на вашата понуда, клиентскиот интерфејс, инфраструктура и структури на трошоци/приходи. Преку SWOT анализа, точно ќе ги одредите силните страни, слабостите, можностите и заканите на вашиот бизнис, поставувајќи ја основата за стратешки подобрувања.

$

Подобрете ги вашите лидерски вештини

Централно место во оваа фаза е задлабочување во вашите лидерски способности. Преку проценка на вашите силни страни и прецизирање на областите за раст, заеднички ќе дизајнирате приспособена менторска стратегија. Оваа стратегија се фокусира на зајакнување на вашите вештини за донесување одлуки, управување со вашиот тим и стратешко размислување, позиционирајќи ве да го насочите вашиот бизнис кон континуиран успех и проширување.

$

Работете за растеж на вашиот стартап бизнис

Последните сесии се посветени на имплементација на вашиот менторски план, покривајќи ги критичните области како што се дизајнот на производи/услуги, брендирање, маркетинг, операции, финансии и правни аспекти. Овој практичен пристап гарантира дека ќе го примените она што сте го научиле, ќе ги усовршите вашите бизнис практики и ефикасно да ги размерите вашите операции, што ќе доведе до мерлив раст и успех.

Врз основа на резултатите од претходно направената проценка, заедно со вашиот менторски тим ќе смислите план каде сакате да ги фокусирате вашите менторски сесии. Можете да работите со вашите ментори за да го усовршите вашиот постоечки бизнис модел и да го подобрите, или можеби ќе одлучите дека ви треба помош за иновации и промена во вашиот бизнис. Во секој случај, вашиот менторски тим е таму за да ве поддржи и води кон резултати кои се подобри за луѓето, планетата и профитабилноста.

Бесплатен настан за сопственици на стартапи

Бидете дел од овој трансформативен настан прилагоден за тековните сопственици на стартапи кој ќе ве насочи кон растеж на вашиот бизнис. Овој динамичен собир е дизајниран да го поттикне вашиот постоечки бизнис кон нови нивоа. Задлабочете се во напредни стратегии за скалирање, одржливост и иновации, водени од искусни бизнис водачи и експерти.

Поврзете се со други сопственици на бизниси, разменете искуства и истражете нови перспективи. Нашиот настан во живо нуди уникатна платформа за учење методи кои ќе го усовршат вашиот бизнис модел и ќе откријат нови можности за проширување и успех.

Започнете ја вашата бизнис трансформација

Дали сте подготвени да ги подигнете вашите бизнис и лидерски вештини на следното ниво? Поврзете се со нас за да истражите како Фаза 3 од GrowBiz Стартап може да го револуционизира вашиот пристап кон управувањето и развојот на бизнисот.

Адреса на канцеларијата

ул. Хелсинки 47A 1-5
Скопје, Македонија
Насоки

Работни часови

Пон – пет : 09:00 – 17:00
Сабота и недела: затворено
Празници: затворено

Контактирајте нè

+389 2 32 20 426
growbiz@linkacross.org

Следете нѐ на социјалните мрежи