fbpx

Цена

Нашите цени не ја рефлектираат вистинската вредност на самата програма. GrowBiz Стартап е преводена од НВО, и затоа цената на програмата е само 10-20% од вистинската вредност на пазарот.

Адреса на канцеларијата

ул. Хелсинки 47A 1-5
Скопје, Македонија
Насоки

Работни часови

Пон – пет : 09:00 – 17:00
Сабота и недела: затворено
Празници: затворено

Контактирајте нè

+389 2 32 20 426
growbiz@linkacross.org

Следете нѐ на социјалните мрежи