fbpx
Улогата на бизнис менторот во развојот на стратешки план

Улогата на бизнис менторот во развојот на стратешки план

Стратешкото планирање е критичен процес за секој бизнис кој има за цел да ја мапира својата иднина. Сепак, изработката на стратешки план кој е и визионерски и практичен не е мала работа. Ова е местото каде што бизнис менторот може да игра клучна улога. Бизнис менторот...
7 придобивки од работењето со бизнис коуч на вашата бизнис идеја

7 придобивки од работењето со бизнис коуч на вашата бизнис идеја

Започнувањето бизнис е предизвикувачко патување, но тоа не мора да го правите самостојно. Работењето со Бизнис Коуч има бројни бенефиции, без разлика дали штотуку почнувате или сакате да го развиете вашиот бизнис на повисоко ниво, бизнис коучот може да ви обезбеди...